27. februar 2020
Retten i Hillerød har onsdag forlænget en 42-årig kvindes varetægtsfængsling med fire uger for hestehandlers Lars Chr. Frederiksens død i hans hjem i Skibby mellem jul og nytår. Foto: Allan Nørregaard
Retten i Hillerød har onsdag forlænget en 42-årig kvindes varetægtsfængsling med fire uger for hestehandlers Lars Chr. Frederiksens død i hans hjem i Skibby mellem jul og nytår. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye skræmmende detaljer i sag om hestehandlers død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye skræmmende detaljer i sag om hestehandlers død
Opdateret 10. januar 2018 kl. 17:42
Frederikssund - 10. januar 2018 kl. 16:55
Af Maj-Brit Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 42-årig kvinde har onsdag ved Retten i Hillerød fået forlænget sin varetægtsfængling med fire uger for en hestehandlers død i hans hjem i Skibby mellem jul og nytår, men hun nægter sig skyldig i sigtelserne imod hende, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Dømt for dødsvold mod hestehandler

Kvinden har i forvejen siddet fængslet i en uge, sigtet for at have tilføjet sin arbejdsgiver, heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksen, Skibby, et fem centimeter dybt stik i venstre side af ansigtet med et ukendt redskab.

Anklagemyndigheden har nu udvidet sigtelsen til også at omfatte tre spark eller slag i ryggen og adskillige stik i hovedet - eventuelt i kombination med svære forandringsforkalkninger af kranspulsårerne, hvorved han faldt om og afgik ved døden.

Det oplyser specialanklager Margit Wegge fra Anklagemyndigheden i Nordsjællands Politi.

Desuden er gerningstidspunktet i følge specialanklageren præciseret til at være den 27. december kort før klokken 23.41 på Hovedgaden 79 i Skibby. Men hun ønsker ikke at uddybe det yderligere.

Politiet har stadig ikke fundet et gerningsvåben, og blandt andet derfor bad specialanklageren om lukkede døre ved onsdagens retsmøde, oplyser Margit Wegge.

- Derfor er det yderst sparsomt, hvad jeg kan fortælle, for det foregår for lukkede døre, fastslår hun.

Lars Chr. Frederiksen havde sit hjem i hovedhuset på gården Kristinelund, hvor han videreførte den forretning, hans far grundlagde i 1977.

arrow Sag om dødsvold mod hestehandler anket til landsretten
16. maj 2019 kl. 04:28 Opdateret: kl. 15:38
arrow Kvinde frifundet for dødsvold mod hestehandler
29. april 2019 kl. 15:34 Opdateret: kl. 16:47
arrow Dødsvold mod hestehandler: Stiksår på lig lignede skrammer
25. april 2019 kl. 16:20 Opdateret: kl. 16:20