21. oktober 2020
Adserballe & Knudsen A/S er ved at pilotere til et boligbyggeri på Lundebjergvej 4 i Frederikssund. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Adserballe & Knudsen A/S er ved at pilotere til et boligbyggeri på Lundebjergvej 4 i Frederikssund. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye lejligheder: Husleje skal være til at betale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye lejligheder: Husleje skal være til at betale
Frederikssund - 11. december 2019 kl. 05:15
Af Maj-Britt Holm

Det dunker i undergrunden på Lundebjergvej i Frederikssund i øjeblikket, hvor entreprenørselskabet Adserballe & Knudsen A/S er i gang med at opføre et 3800 kvadratmeter stort boligbyggeri for anpartsselskabet Lundebjergvej 4. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den dunkende lyd kommer fra en piloteringsmaskine, der er ved at banke betonpæle i jorden til det, som skal blive to længebygninger, der står vinkelret på hinanden, på grunden mellem bowlingscentret, J. F. Willumsens Vej og Birkevænget.

- Vi skal pilotere, for grundvandet ligger faktisk ret højt på det sted, og det havde vi ikke regnet med. Men nu er det på plads. Vi skal lave pulterrum i kælderen, og vandet står så højt, at vi må løfte kælderen lidt, fortæller Niels Lorentz Nielsen, der ejer Lundebjergvej 4 sammen med Johan Bødker.

De to ejendomsinvestorer ejer i forvejen udlejningsejendomme i København, og det er første gang, de bygger nyt til udlejning, ligesom det er første gang, de investerer i Frederikssund.

- Det er en by, vi godt kan lide, og det er en del af fingerplanen. Frederikssund har en fornuftigt befolkningsmæssig vækst, og så er det tæt på København, men prisniveauet er et andet. I København er grundpriserne markant højere, forklarer bygherren.

Det er Frederikssund-arkitektfirmaet Mangor & Nagel, der har tegnet byggeriet, som opføres i røde mursten og med indfarvede altaner i rødlig farve, og byggeriet får navnet Frederiks Have.

- Det bliver et pænt byggeri, fastslår Niels Lorentz Nielsen.

Tre værelses boliger

Projektet bygger på en lokalplan, der blev vedtaget for halvandet års tid siden med mulighed for tre-fem etagers ejendomme og med en bebyggelsesprocent på 100, idet området er bynært og kan fortættes, fordi der er under 1.200 meter til en S-togsstation. Ifølge Niels Lorentz Nielsen bliver der primært tale om tre værelses lejligheder, som investorerne oplever, der er stor efterspørgsel på.

- Tre værelses lejligheder passer dels til et par med et barn og til et ældre par, som gerne vil have et ekstra værelse. Lejen skal være så fornuftig, at Hr. og Fru Danmark kan være med, så det bliver mindre og billigere lejligheder, forklarer investoreren, som oplyser, at de håber at kunne komme ned på en månedlig husleje på 7.-8.000 kroner plus vand, varme og el.

- Men vi er ikke færdige med at bygge endnu, husker han på.

Byggeriet ventes færdigt omkring årsskiftet 2020-2021, men det er ikke muligt at reservere en lejlighed endnu.

- Det slår vi op til den tid, fortæller Niels Lorentz Nielsen.

Ifølge en artikel fra FinansWatch i 2018 er Niels Lorentz Nielsen og Johan Fisker Bødker »fuldblod-ejendomsnørder« og står i spidsen for kapitalforvalteren Core Property Management, der styrer i alt otte ejendomsfonde, som pensionskasser, familiefonde og privatformuer har penge i, med en værdi på omkring 22 milliarder kroner.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?