19. februar 2020
Pia Hansen, her med pudlen Malthe, og Niels Martin Viuff, her med labradoren Zita, har sammen udviklet idéen om et »hundehus« i Bløden. Foto: Casper Suk Thorlacius
Pia Hansen, her med pudlen Malthe, og Niels Martin Viuff, her med labradoren Zita, har sammen udviklet idéen om et »hundehus« i Bløden. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye lejligheder: Du skal have hund for at flytte ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye lejligheder: Du skal have hund for at flytte ind
Frederikssund - 05. september 2018 kl. 05:39
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

18 lejligheder, som er særligt forbeholdt lejere med hund, begynder så småt at skyde op på Servicegaden 33 ud mød Bløden, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Viuff vil bygge nyt: Drømmer om Hundehus i Vinge

Bag byggeriet står entreprenørerne Niels Martin Viuff og Palle Søegaard, som kommer til at eje henholdsvis 12 og seks af lejemålene, som bliver cirka 55 kvadratmeter.

Lejligheder bliver opført i en tre etagers ejendom, hvor alt fra begyndelsen er tilrettelagt efter, at der skal bo hunde i huset.

Udenfor bliver der lavet et fælles areal, hvor der bliver hundegård og vaskeplads, mens materialer indenfor vil være slidstærke, så de ikke tager for meget mod for eksempel kradsmærker fra hundene.

- Problemet for hundeejere er ofte, at deres depositum bliver ædt op af udgifter til renovering efter hunden. Her vil vi fra starten indtænke det i byggeriet, så gulve og karme for eksempel bliver lavet sådan, at de ikke så let får mærker, siger Niels Martin Viuff.

- Vi har også fået hjælp fra Dansk Kennel Klub, som har rådgivet os i forhold til adgangsforhold og til altanerne, som skal bygges, så hundene ikke kan falde ud, tilføjer han.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 5. september.

arrow Billedserie: Hundehuset: Her er det herligt at leve et hundeliv
23. november 2019 kl. 09:32 Opdateret: kl. 16:08
arrow Hundehus-koncept skal brede sig
31. maj 2019 kl. 05:12 Opdateret: kl. 00:34