4. juli 2020
46-årige Charlotte Drue (V) fra Frederikssund fik den allersidste plads i byrådet med 193 personlige stemmer, og det overraskede hende meget. Foto: Kenn Thomsen
46-årige Charlotte Drue (V) fra Frederikssund fik den allersidste plads i byrådet med 193 personlige stemmer, og det overraskede hende meget. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nybegynder tog sidste plads i byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nybegynder tog sidste plads i byråd
Frederikssund - 30. november 2017 kl. 06:00
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 193 personlige stemmer blev Charlotte Drue på valgnatten tirsdag sendt ind på Venstres niende mandat og fik dermed den allersidste stol i byrådssalen fra 2018, hvilket overraskede hende meget, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er uventet og ret syret. Jeg havde slet ikke set den komme, siger hun, da Frederiksborg Amts Avis fanger hende på telefonen en uge efter valget.

Den 46-årige kommende byrådspolitiker er fra Odense, men har boet i Frederikssund de sidste 15 år. Her bor hun med sine to sønner og arbejder som sekretær og it-ansvarlig i Danmarks Lærerforening i Roskilde.

Kommunalpolitik har længe været en lidenskab for hende, og pladsen i byrådet vil hun bruge til at fokusere på kommunens borgere.

- Jeg vil gerne være med til at gøre Frederikssund til en bedre kommune og gøre noget for menneskene, både børn, unge og ældre og også sørge for ordentlige arbejdsforhold på de områder, altså i daginstitutioner, på skoler og plejehjem, siger hun.

Som nybegynder i lokalpolitik glæder Charlotte Drue sig til at være med til sætte et aftryk i kommunen, men hun erkender også, at de næste fire år bliver en læringsproces.

- Det er en helt ny verden, og jeg er ikke politiker endnu, siger hun.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 30. november

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?