19. april 2019
Den nye svømmehal på markerne overfor Ådalens Skole i Frederikssund er ved at tage form. Men den er et halvt år forsinket. Foto: Tim Ramsland
Den nye svømmehal på markerne overfor Ådalens Skole i Frederikssund er ved at tage form. Men den er et halvt år forsinket. Foto: Tim Ramsland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny svømmehal er forsinket et halvt år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny svømmehal er forsinket et halvt år
Frederikssund - 19. september 2018 kl. 05:38
Af Tim Ramsland
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye svømmehal i Frederikssund skulle have stået klar på markerne bag Ådalens Skole i efteråret 2019. Men skolens elever og andre forventningsfulde vandhunde må dog vente lidt længere, før de kan dyppe tæerne i den nye hals bassiner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Fristen for, hvornår svømmehallen skal stå klar, er rykket seks måneder til slutningen af 2019. Det er ifølge kommunen, fordi der har været bøvl med at få tilladelserne til byggeriet til tiden.

- Det skyldes primært byggetilladelsen. Når man skal bygge en svømmehal, skal man have alle tilladelser med - både de tekniske installationer for eksempelvis brandsikkerhed, men også dem, der omhandler vandbehandlingsanlæg, siger Anders Munch Skovgren, fritids- og kulturchef i Frederikssund Kommune.

Han henviser til, at der sidste år blev indført nye regler for såkaldte vandbehandlingsanlæg, som omfatter svømmehaller, så der nu er strengere krav til badevandet. Det har taget tid at få styr på for kommunen, og først i august i år er gravemaskinerne kommet i gang og ikke som planlagt i efteråret 2017.

Den nye svømmehal skal være en del af den nye idrætsby, som Frederikssund Kommune i slutningen af 2015 besluttede at opføre på markerne ved Ådalens Skole.

Byggeriet er inddelt i flere faser, hvor svømmehallen skal bygges som noget af det første. Arbejdet på markerne går stødt fremad.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 19. september.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede