27. januar 2021
Løberne blev sendt af sted som de sidste torsdag aften. Foto: Casper Suk Thorlacius
gallery icon

Se billedserie

Løberne blev sendt af sted som de sidste torsdag aften. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny stafet nød uventet stor opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny stafet nød uventet stor opbakning
Frederikssund - 01. september 2017 kl. 06:38
Af Casper Suk Thorlacius

1500 deltagere, langt flere end forventet, var torsdag aften samlet på Kalvøen til den første udgave af Frederikssund Stafetten, som Frederikssund Kommune i år afholdt for første gang, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er dejligt med så stor opbakning. Jeg håber, at vi i dag har sat gang i en ny tradition - en stor fælles begivenhed, som bidrager til lokal stolthed, sagde John Schmidt Andersen (V).

Det er foreningen Fjordløberne i Frederikssund, som har stået for at arrangere stafetten, og formand Torben Hansen var yderst tilfreds med tilslutningen.

- Vi er meget tilfredse med interessen for at være med. Vi havde et mål, der hed 1000 tilmeldte, så at vi når 1500 er meget flot, siger Torben Hansen, der er formand for cirka 200 medlemmer i Fjordløberne.

Cirka halvdelen af dem var enten med i stafetten som løbere eller med på den gå-rute, som man også kunne melde sig til, eller også gav de en hånd med som frivillige hjælpere ved afviklingen af stafetten.

- Det er uden tvivl det største, vi har prøvet at arrangere i vores forening. Derfor er det også rart, at så mange har ville hjælpe til. Desuden har vi haft rigtig stor gavn af, at mange af vores medlemmer har stor erfaring fra andre løb, vi har arrangeret, som for eksempel Færgelundsløbet eller Sillebro-løbet, siger Torben Hansen.

1382458
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?