19. oktober 2019
Buddy Legetøj åbner i den tidligere BR Legetøj-butik i Sillebroen Shopping i Frederikssund, hvor det første legetøj kan skimtes bag ruderne. Foto: Maj-Britt Holm
Buddy Legetøj åbner i den tidligere BR Legetøj-butik i Sillebroen Shopping i Frederikssund, hvor det første legetøj kan skimtes bag ruderne. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny legetøjsbutik åbner snart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny legetøjsbutik åbner snart
Frederikssund - 11. juni 2019 kl. 05:17
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der gik nok et chok gennem mange børnefamilier, da Top-Toy A/S gik konkurs og en række Fætter BR-butikker rundt om i landet lukkede, blandt andet i Sillebroen Shopping i Frederikssund.

Men nu er der godt nyt til ungerne og dem, der køber gaver til dem. GK Legetøj har overtaget BR's tidligere lejemål i Sillebroen og åbner legetøjsbutikken Buddy Legetøj sidst i juni, skriver Frederiksborg Amts Avis.

GK Legetøj har hovedsæde i Kolding, og der findes i forvejen 10 Buddy Legetøj-butikker i Jylland og én i Ringsted, så den nye butik i Frederikssund bliver kædens 12. butik.

- Vi tror på, der er et »hul« i markedet og et behov for en legetøjsbutik i Frederikssund. Qva at BR lukkede, tænkte vi, at det var en god idé at åbne i Frederikssund, og vi synes, Sillebroen er et interessant center, siger Jesper Faurschou, administrerende direktør hos GK Legetøj, der i sidste uge åbnede ny legetøjsbutik i Esbjerg og i Nykøbing Mors før påske.

Buddy Legetøj bliver en klassisk legetøjsbutik, hvor kunderne kan købe både traditionelt legetøj af blandt andet mærkerne Brio, Lego og Barbie, men også gedigent trælegetøj og sidste nye trendy modediller.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 11. juni 2019.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede