12. juli 2020
På sin allerførste dag som Frederikssund Kommunes nye kommunaldirektør bliver Torben Kjærgaard sat ind i sin arbejdskalender af sekretær Karin Petersen. Foto: Maj-Britt Holm
På sin allerførste dag som Frederikssund Kommunes nye kommunaldirektør bliver Torben Kjærgaard sat ind i sin arbejdskalender af sekretær Karin Petersen. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chef er klar til at lære alle at kende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef er klar til at lære alle at kende
Frederikssund - 15. november 2019 kl. 19:43
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torben Kjærgaard følte sig godt modtaget første arbejdsdag som kommunaldirektør i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Klokken 8.30 fredag morgen trådte Torben Kjærgaard ind ad døren på Frederikssund Rådhus til sin allerførste arbejdsdag som kommunaldirektør i Frederikssund. Her blev han budt velkommen med smil, håndtryk og en buket blomster i efterårsfarver på sit kontor, der er placeret på direktionsgangen på første sal.

Fantastisk modtagelse

58-årige Torben Kjærgaard, der er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet, har prøvet det før. Han har været kommunaldirektør i Frederiksberg og Greve kommuner, ligesom han var viceamtsdirektør og konstitueret amtsdirektør i Frederiksborg Amt samt haft andre direktørposter, blandt andet i Kommunernes Landsforening.

- Jeg er blevet fantastisk godt modtaget. Jeg startede med at gå rundt og hilse på de nærmeste medarbejdere. Det er dejligt at mærke, at der er en positiv stemning, siger Torben Kjærgaard, der privat bor i Trørød og nød bilturen gennem det grønne Nordsjælland til arbejde.

På en rundtur til forskellige afdelinger blev han blandt andet præsenteret for ansatte, som arbejder med kommunens nye lønsystem.

- Det var en fornøjelse at opleve, at de synes, det er spændende og positivt, og de udfordringer, der er med systemet, sagde de: »Dem skal vi nok få styr på«, lyder det fra kommunens nye øverste administrative chef.

Hilser på over kaffen

Første arbejdsdag fik Torben Kjærgaard udleveret mobiltelefon og elektronisk adgangskort. Han blev sat ind i kommunens IT-system, og sekretær Karin Petersen gennemgik hans arbejdskalender for den kommende tid sammen med ham.

- Jeg har været til møder med henblik på at forberede mig på næste uges spændende aktiviteter. Der er en super god stemning, og jeg glæder mig meget til at samarbejde med alle: Borgmester, byråd, medarbejdere og samarbejdspartnere, understreger den nye kommunaldirektør.

Torben Kjærgaard har været i Frederikssund af flere omgange i forbindelse med samtaler under udvælgelsesprocessen. Onsdag den 30. oktober mødte han hele byrådet, da de valgte ham til jobbet som ny kommunaldirektør, og i den nærmeste fremtid vil han forsøge at få uddybet bekendtskaberne.

- Jeg har den tilgang, at jeg kan lide at møde mennesker. Derfor vil jeg gerne drikke en kop kaffe med hvert eneste byrådsmedlem, hvor vi lærer hinanden at kende, forklarer Torben Kjærgaard.

Ind under huden

Ifølge den nye kommunaldirektør står der flere hilse-på møder på programmet i den kommende tid samt ture ud for at lære Frederikssund Kommune at kende.

- Jeg vil gerne rundt og opleve kommunen og få den mere ind under huden, siger Torben Kjærgaard, der afløser Ole Jacobsen, som efter 13 år forlod jobbet i august for at blive administrerende direktør i Dansk Almennyttigt Boligselskab (DAB).

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?