20. januar 2019
Jobcenter Frederikssund er rykket på Facebook for at gøre det nemmere for ledige borgere og virksomheder at finde jobs og arbejdskraft. Foto: Allan Nørregaard
Jobcenter Frederikssund er rykket på Facebook for at gøre det nemmere for ledige borgere og virksomheder at finde jobs og arbejdskraft. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan du finde job på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du finde job på Facebook
Frederikssund - 15. maj 2018 kl. 15:12
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu bliver det muligt for ledige borgere og virksomheder i Frederikssund at finde jobs og arbejdskraft på Facebook, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Jobcenter Frederikssund tyr nemlig nu til den sociale medieplatform og har oprettet Facebooksiden, hvor formålet er at gøre det nemmere for ledige at finde nye jobs, mens det også bliver lettere for arbejdsgivere at høste nye medarbejdere.

Det skriver Frederikssund Kommune på deres hjemmeside.

Siden er målrettet småjobs som sæsonarbejde, ferieafløsning, administrative opgaver, kaffebrygning, græsslåning, rengøring, småreparationer og lignende, oplyser kommunen.

- Ved at bruge Facebook kan vi hjælpe både virksomhederne med at finde de rette hænder til mindre opgaver og de borgere, der er tilknyttet Jobcenteret ved at gøre det nemt for dem at finde hinanden. Og småjobs er vigtige, for ofte kan et job på blot få timer om ugen være vejen til at få foden inden for på arbejdsmarkedet, siger Job- og Borgercenterchef, Merete Kølln.

Der vil både være mulighed for at finde få timers arbejde om ugen, arbejde i en begrænset periode eller dag til dag-jobs. Alle de formidledes jobs vil være jobs med ordinære vilkår, hvor medarbejdere aflønnes til en overenskomstmæssig løn, står der i udmeldingen.

Er man ledig og søger småjobs, så kan den nye Facebookside findes under navnet »Jobscenter Frederikssund«. Hvis man som virksomhed gerne vil annoncere småjobs via Facebook, kan man kontakte jobcentret på jobcenter@frederikssund.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk