19. marts 2019
Restaurant Toldboden i Frederikssund skal dyste imod gourmetrestauranten Atelier 85 fra Fredensborg i konkurrencen om at blive Bedst på Sjælland 2019. Fra venstre ses Steffen Jørgensen, Cecilie Jacobsen, souschef Kenneth Juul og tjener Kasper Lindegaard Rasmussen, da restauranten før jul blev optaget i Den danske Spiseguide 2019. Foto: Privat
Restaurant Toldboden i Frederikssund skal dyste imod gourmetrestauranten Atelier 85 fra Fredensborg i konkurrencen om at blive Bedst på Sjælland 2019. Fra venstre ses Steffen Jørgensen, Cecilie Jacobsen, souschef Kenneth Juul og tjener Kasper Lindegaard Rasmussen, da restauranten før jul blev optaget i Den danske Spiseguide 2019. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjællandske restauranter i semifinalen om 'Bedst på Sjælland'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjællandske restauranter i semifinalen om 'Bedst på Sjælland'
Frederikssund - 19. februar 2019 kl. 05:23
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver et nordsjællandsk lokalopgør, når restauranterne Toldboden i Frederikssund og Atelier 85 fra Fredensborg mødes i semifinalen i konkurrencen om titlen som Bedst på Sjælland 2019. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Restaurant Toldboden gik videre til semifinalen efter den indledende runde imod Støvlet-Katrines Hus fra Sorø allerede sidst i januar.

Og torsdag aften blev der trukket lod om, hvilke restauranter, der skal møde hinanden i semifinalen, i kølvandet på Atelier 85's sejr over Duevang fra Køge.

- Vi har lige fået at vide per mail, at vi skal møde Atelier 85. Det er en lille gourmetrestaurant med plads til 10-12 gæster. Efter hvad jeg har hørt og set, er de meget skarpe. Indehaveren er uddannet på D'Angleterre, og køkkenchefen har været alle steder. Jeg er sikker på, vi får kamp til stregen, siger Cecilie Jacobsen, der driver Toldboden sammen med Steffen Jørgensen.

Hvornår de to restauranter mødes, er der ikke sat dato for endnu.

- Det skal vi lige aftale indbyrdes, men jeg tror, det bliver engang i marts, fortæller hun.

Cecilie Jacobsen og Steffen Jørgensen har været forpagterpar på Restaurant Toldboden i Frederikssund siden sommeren 2015, og de har knoklet for at skabe et spisested med en høj standard. Det er blevet bemærket, og sidste år blev Toldboden inviteret med i konkurrencen om at blive Sjællandsk bedste restaurant på et wildcard. Her nåede Frederikssund-restsuranten semifinalen, mens Restaurant Næs blev kåret som vinder. Toldboden opnåede dog en pris for bedste snack - jomfruhummer og tatar - og i år er jagten sat ind på 1. pladsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede