24. august 2019
Grethe Olsen og resten af Foreningen Nordens Frederikssund-afdeling er i fuld gang med at gøre klar til foreningens 100-års jubilæum. Foto:  Lars Skov
Grethe Olsen og resten af Foreningen Nordens Frederikssund-afdeling er i fuld gang med at gøre klar til foreningens 100-års jubilæum. Foto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordisk samarbejde i hundrede år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordisk samarbejde i hundrede år
Frederikssund - 22. marts 2019 kl. 20:37
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 1. Verdenskrig samledes folk fra de nordiske lande og skabte Foreningen Norden, der skulle sikre fred og samarbejde landene imellem. I år er det præcis 100 år siden, og det fejrer foreningen både på tværs af landegrænser, på landsplan og i de enkelte lokalafdelinger. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi er allerede i fuld sving med at planlægge festlighederne for jubilæet, fortæller formand for foreningens Frederikssund-afdeling, Grethe Olsen.

Festligheder, der blandt andet indebærer en stor jubilæumskoncert i DRs Koncertsal i København, og en syng sammen-dag lørdag den 7. september. Med udgangspunkt i Aarhus Festuge og live-storskærme rundt i Danmark, vil alle store som små, der elsker at synge, være velkomne til at fejre foreningen og det nordiske samarbejde med sang.

- Her i Frederikssund håber vi på at samle alle, der har en tone i livet. Vi er i fuld gang med at få fat i både store og små kor, men også private er mere end velkomne til at synge med os, når vi indtager gymnasiets store sal i september, fortæller Grethe Olsen og uddyber, at tovholder på opgaven er instruktør og pianist Gunhild Bredhvad.

Uanset om man er medlem eller ej, er man velkommen til at deltage i sang-arrangementerne, og skulle man have lyst til at blive medlem, vil der i forbindelse med jubilæet være et års gratis medlemsskab.

Kommende arrangementer, tiltag og mere viden om foreningen kan læses på hjemmesiden www.frederikssund.foreningen-norden.dk

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 23. marts.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede