25. september 2020
Pladsen foran Kulturhuset Rejsestalden og resten af bymidten af Jægerspris var fyldt med mennesker ved fredagens Blå Nat. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Pladsen foran Kulturhuset Rejsestalden og resten af bymidten af Jægerspris var fyldt med mennesker ved fredagens Blå Nat. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Natten blev blå for store og små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natten blev blå for store og små
Opdateret 07. juni 2019 kl. 22:06
Frederikssund - 07. juni 2019 kl. 22:03
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindst et par tusinde mennesker fandt vej til bymidten i Jægerspris ved den årlige kulturnat Blå Nat, som Jægerspris Netværk og Kulturhuset Rejsestalden stod for fredag aften, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hovedgaden blev forvandlet til gågade med afspærringer af politihjemmeværnsfolk fra Lejrvej til Vinkelvej, og store som små så ud til at nyde, at de fik plads til at stoppe op og snakke med venner, familie og naboer , kigge på klassiske biler eller shoppe i Dannermarkedets private boder.

Der var også popup-spisesteder- og barer, og et større underholdningsprogram, der blandt andet bød på percussionelever fra Frederikssund Musikskole, som spillede på en altan overfor Rejsestalden, kor, solister og bands fra Baunehøj Efterskole samt latin danserytmer Trypical Cumbia langt ind i den Blå Nat.

Har debatten om sexisme taget overhånd?