28. februar 2020
Snake City Jazz Festival 2019. Foto: Kenn Thomsen
Snake City Jazz Festival 2019. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nabokonflikt kan lukke festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nabokonflikt kan lukke festival
Opdateret 26. august 2019 kl. 06:39
Frederikssund - 26. august 2019 kl. 04:36
Af Ea Lykke Schuasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ovenpå en længerevarende nabokonflikt med pubben Ottos Hjørne, overvejer man nu at stoppe Snake City Jazz Festival, fortæller festivalens formand, Jørgen Christiansen.

- Nu er det nået dertil, hvor vi siger, at holder de fast i deres, så stopper vi festivalen, for det vil vi ikke byde vores gæster, siger han og uddyber, at det især handler om, at pubben spiller musik, der spiller om kap med jazzfestivalens, og at stedets gæster er så generende for de camperende festivalgæster, at flere i år måtte rykkes længere ned på campingpladsen.

Formanden fortæller, at festivalen ikke så nemt kan rykkes, da den gennem 13 år fast har været afholdt i uge 34, og fordi den ved en rykning risikerer at lappe over med andre festivaler. Til gengæld håber Jørgen Christiansen på, at indehaverne af Ottos Hjørne er villige til at samarbejde og rykke datoen for deres arrangement.

- Sidste år lovede de os, at de ikke ville holde det her arrangement i år, men gjorde det alligevel. Og hvis de gør det samme næste år, så vil jeg gerne se noget skriftligt, før jeg tror det, siger han, men understreger dog, at han ikke vil male fanden på væggen.

Allan Klem, der er medindehaver af Ottos Hjørne, siger, at han er mere end villig til at tage en konstruktiv snak med formanden, men han udelukker, at ville skrive under på noget.

- Jeg synes oprigtigt, det ville være synd for byen, hvis festivalen lukkede. Jeg er villig til en dialog, men han kan glemme alt om en underskrift på noget, siger han og fortsætter:

- Jeg synes ikke, man kan lægge op til, det er en byfest, men så ikke mene, alle skal være med. Hvorfor ikke i stedet invitere os med ind i styregruppen, så vi kan være fælles om at komme på ideer, der løser det for os alle, lyder det.

Festivalens skæbne er dog endnu ikke besluttet, siger Jørgen Christiansen.

- Nu tager vi det en dag af gangen, og så håber vi, at det lykkes, lyder det optimistisk.