13. december 2019
John Ryberg fra Slangerup, der er næstformand i Dansk Fuchsia Selskab, holder åben have søndag den 21. juli. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

John Ryberg fra Slangerup, der er næstformand i Dansk Fuchsia Selskab, holder åben have søndag den 21. juli. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når havens ballerinaer strutter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når havens ballerinaer strutter
Frederikssund - 20. juli 2019 kl. 05:02
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et sandt farveorgie møder synet hos besøgende, der lægger vejen forbi fuchsia-entusiasten John Rybergs have på Nygårdsvej 1A i Slangerup, som han deler med sin kone Inge. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Her levnes der ikke meget plads til ukrudt. Overalt vokser der planter, og hvor John Ryberg ikke har sat en krukke med en fuchsia, har hans kone plantet stauder i alle afskygninger. Tilsammen skaber det et frodigt og overdådigt indtryk, som vises frem ved åben have søndag den 21. juli klokken 10-17.

For cirka 12 år siden tog John Ryberg til åben have hos en fuchsia-entusiast i Frederikssund. Her købte han tre-fire stiklinger med hjem. Men efter et par år var planterne ikke rigtig blevet til noget, for de skulle jo også passes og gødes.

- Min kone mente, at enten skulle jeg gøre noget ved dem, eller også skulle de ud. Hun forærede mig et medlemsskab af Nordsjællands Fuchsia Selskab i fødselsdagsgave - og så var jeg solgt, forklarer John Ryberg, der i dag er næstformand i Dansk Fuchsia Selskab og redaktør af medlemsbladet »Fuchsia«.

Læs hele artiklen i den trykte eller den elektroniske udgave af Frederiksborg Amts Avis lørdag den 20. juli 2019 .