10. juli 2020
Kim Sjøgren og Anders Ahnfelt-Rønne kan opleves i musikforestillingen »Afsporet« i Elværket den 11. oktober. Foto: Pressefoto
Kim Sjøgren og Anders Ahnfelt-Rønne kan opleves i musikforestillingen »Afsporet« i Elværket den 11. oktober. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikteater med Sjøgren og Rønne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikteater med Sjøgren og Rønne
Frederikssund - 08. oktober 2019 kl. 09:23
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Violin-troldmanden Kim Sjøgren, der blandt andet er kendt for sin medvirken som mentor i talent-konkurrencen »Vidunderbørn« på DR1, og teaterleder, klassisk uddannet pianist og instruktør Anders Ahnfelt-Rønne går fredag den 11. oktober klokken 16 på scenen sammen i Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund, i musikforestillingen »Afsporet«, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I forestillingen har to klassiske musikere, professor Ib Forsberg og docent Asko Korkula, ligget stille i en afsporet og forvirret periode af deres liv, men nu har en musikforening bestilt en koncert - noget Mozart, Bartok og Beethoven - med de to.

De mødes ved et trafikknudepunkt og skal for første gang i mange år øve sammen. Minder og anekdoter står i kø i det humoristiske møde mellem to ferme musikere, og skøn musik i mange genrer pibler frem undervejs i forestillingen.

Billetter koster 175 kroner plus eventuelt gebyr og kan købes via Frederikssund Teaters hjemmeside.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?