19. august 2019
15 kunstnere har meldt deres ankomst, når der lørdag den 20. juli skabes Montmartre-stemning på Torvet i Kulhuse i lighed med tidligere år. Foto: Erik Christiansen
gallery icon

Se billedserie

15 kunstnere har meldt deres ankomst, når der lørdag den 20. juli skabes Montmartre-stemning på Torvet i Kulhuse i lighed med tidligere år. Foto: Erik Christiansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Montmartrestemning i sommervarmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Montmartrestemning i sommervarmen
Frederikssund - 17. juli 2019 kl. 13:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erik Christiansen fra »Fantastiske Fund« i Kulhuse fortæller, at der lørdag den 20. juli vil sprede sig en stemning, som var det fra den lille del af Paris, der hedder Montmartre, på Torvet i Kulhuse. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

På Montmartre samles kunstnere fra hele verden for at vise deres kunst frem til de mange turister, og lidt det samme sker på lørdag i Kulhuse. Lige siden »Fantastiske Fund« etablerede sig i Kulhuse har lokale kunstnere, med stor succes, udstillet ved forretningen, oplyser Erik Christiansen, der også er kendt under navnet Kræmmer Erik.

Hele 15 kunstnere har pt. meldt deres ankomst, så det bliver en udstilling på den helt store og meget forskellige palet. Udstillingen starter klokken 10 og slutter klokken 15.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede