15. februar 2019
Borgmester John Schmidt Andersen (V) gennemgik sit budgetforslag, før borgerne havde lejlighed til at stille spørgsmål ved mindre stande, hvor politikerne stod klar. Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

Borgmester John Schmidt Andersen (V) gennemgik sit budgetforslag, før borgerne havde lejlighed til at stille spørgsmål ved mindre stande, hvor politikerne stod klar. Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mødeform udsat for kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mødeform udsat for kritik
Frederikssund - 14. september 2018 kl. 17:32
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Måden, hvorpå torsdagens borgermøde i Valhal i Frederikssund, hvor borgmester John Schmidt Andersen (V) fremlagde sit budgetforslag for 2019, blev afviklet vakte ikke just begejstring blandt de mange fremmødte borgere, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Flere end 200 borgere deltog i mødet, som blev indledt med borgmesterens gennemgang af det »bruttoforslag«, som er sendt i høring.

Borgmesteren gennemgik kommunens økonomiske situation, som dikterer, at der i 2019 skal findes 28 millioner for at budgettet balancerer. Beløbet stiger til 50 millioner i overslagsårene.

Efterfølgende var der mulighed for at stille politikerne spørgsmål vedrørende budgettet, men måden den del af mødet blev afholdt på mødte kritik. I stedet for, at der kunne stilles spørgsmål fra salen, stillede de tilstedeværende politikere sig op ved mindre borde, hvor borgerne kunne stille spørgsmål.

Flere borgere i salen kom dog med forslag om at gennemføre »spørgetiden« som man kender det fra valgmøder. Det ønske blev ikke opfyldt.

- Hvis vi kan opnå politisk enighed om at lave det om, er jeg lige så komfortabel med at gøre det for eksempel som paneldebat. Risikoen er bare, at man ender en valgdebat, og så er der ingen, der bliver klogere. Men en af de borgere, der var meget kritisk i forhold til måden at holde mødet på, kom efterfølgende og sagde, at han faktisk var blevet positivt overrasket, siger John Schmidt Andersen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 15. september.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk