21. januar 2019
Røde Kors arrangerer mandag borgermøde om oversvømmelser i Frederikssund og ser tilbage på Bodil i 2013. Foto: Allan Nørregaard
Røde Kors arrangerer mandag borgermøde om oversvømmelser i Frederikssund og ser tilbage på Bodil i 2013. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde fire år efter Bodil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde fire år efter Bodil
Frederikssund - 11. februar 2018 kl. 06:30
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Røde Kors inviterer mandag den 12. februar klokken 19-21 til borgermødet »Fire år efter Bodil« i Elværket i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er nu fire år siden, at stormen Bodil i december 2013 rasede over Danmark og skabte historisk store oversvømmelser og ødelæggelser i blandt andet Jægerspris og Frederikssund, og Røde Kors inviterer nu til møde for at diskutere, om Frederikssund Kommune er klar til en ny stormflod, hvis det skulle ske.

- Efter Bodil holdt vi flere møder sammen med kommunen, og det var en succes, så nu har vi tænkt os at følge op på det, for vi ved jo, hvor hårdt det ramte mange mennesker dengang. Formålet med mødet er at informere og forberede folk, men hvad der er vigtigst, er at få folk til at føle sig mere trygge, når de går, end da de kom, fortæller Carsten Pontoppidan, medarrangør og tidligere formand i Røde Kors Frederikssund.

Til mødet vil der være oplæg ved formand for Røde Kors Frederikssund Birgitte Fredfeldt, Chef for By og Landskab i Frederikssund Kommune Søren Schmidt-Jensen, Operativ Chef hos Frederiksborg Brand og Redning Ole Hermansen, og beredskabskonsulent fra Røde Kors Susanne Berendt.

Borgere får desuden mulighed for at stille alle de spørgsmål, de måtte sidde og brænde inde med.

Der er gratis adgang til arrangementet, og det kræver ikke tilmelding.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk