20. januar 2019
Youtube-parret Robin og Samrita kommer til Frederikssund lørdag den 27. oktober, hvor man kan møde dem i Kulturhuset Elværket.
Youtube-parret Robin og Samrita kommer til Frederikssund lørdag den 27. oktober, hvor man kan møde dem i Kulturhuset Elværket.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød to unge Youtube-stjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød to unge Youtube-stjerner
Frederikssund - 19. oktober 2018 kl. 05:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 27. oktober kan man møde de to YouTube-stjerner bag RobinSamse, når de besøger Kulturhuset Elværket i Frederikssund i et arrangement, Frederikssund Bibliotekerne står bag, klokken 10-12. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Robin og Samrita er det søde par, som står bag en af Danmarks mest sete YouTube-Kanaler, RobinSamse. De har over 200.000 abonnementer på YouTube og har sammen lavet langt over 100 videoer.

I RobinSamses verden handler det om deres populære Minecraft-ekspeditioner, blindsmagninger, sjove udfordringer, spil, Samritas kreative tegninger og meget mere.

I 2017 udkom deres første bog »Kærester og nørder«, og efterfølgende er der også udkommet »RobinSamse og rejsen til jordens indre« og »RobinSamse på Skatteøen«, som er de to første bind i en sjov og spændende serie inspireret af de to YouTube-stjerners fantastiske univers.

Det koster 40 kroner, og billetter kan købes på af de fire lokale biblioteker eller via bibliotekets hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk