26. maj 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkelige mænd ville flygte fra hundepatrulje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkelige mænd ville flygte fra hundepatrulje
Frederikssund - 15. september 2019 kl. 11:29
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd forsøgte lørdag aften klokken 18.06 at flygte fra en af Nordsjællands Politis hundepatruljer, da politiet ville henvende sig til dem ved den nedlagte institution Nordstjernen i Skibby, oplyser vagtchef Dan Houtved.

Her havde en borger anmeldt, at der holdt en bil parkeret der og to personer gik rundt i området, og da politiet mistænkte, at personerne ville begå indbrud, havde de sendt en patrulje til stedet.

Da de to mænd fik øje på patruljen stak de således i løb, men det varede ikke længe, før politiets hunde fik dem bragt til standsning.

Her viste det sig at den ene af mændene, en 28-årig mand fra Frederikssund, var i besiddelse af to gram amfetamin og en låsbar kniv, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og våbenloven.

- Den anden havde intet på sig, og hundene tjekkede, at der intet var blevet kastet på jorden, da de prøvede at løbe, fortæller vagtchefen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?