20. februar 2019
Rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen, havde torsdag besøg af undervisningsminister Merete Riisager, som blandt andet hørte mere om gymnasiets talentprogrammer. 	 Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen, havde torsdag besøg af undervisningsminister Merete Riisager, som blandt andet hørte mere om gymnasiets talentprogrammer. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minister imponeret over talentpleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister imponeret over talentpleje
Frederikssund - 17. august 2018 kl. 05:49
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Særligt dygtige og fagligt interesserede elever på Frederikssund Gymnasium har rig mulighed for at udfolde deres talenter inden for blandt andet sprog og naturvidenskab via flere særtilbud på gymnasiet. Disse muligheder for at understøtte de dygtigste elever fik torsdag stor ros, da undervisningsminister Merete Riisager (LA) besøgte gymnasiet for blandt andet at høre mere om gymnasiets arbejde med de dygtigste elever, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Blandt andet har Frederikssund Gymnasium udvekslingsaftaler med gymnasier i samtlige af de lande, hvis sprog der bliver undervist i i Frederikssund.

- Vi har aftaler med skoler i Spanien, Frankrig, Tyskland og USA. Vores særligt fagligt stærke elever kan søge om at komme med på udvekslingsture til de lande, hvor de bor hos en værtsfamilie. Det giver dem mulighed for at tale det pågældende sprog, men også at få et indblik i en anden kultur, og dermed blive et globalt individ med perspektiver på verden, siger Peter Bech Sørensen.

- Vi har fra ministeriets side et stærkt fokus på sprogfagene i gymnasiet. Vi har lavet et strategisk samarbejde med Frankrig, fordi vi ønsker at sende flere gymnasieelever til Frankrig for at motivere flere til at tale fransk. Vi arbejder på at lave lignede aftaler med Tyskland og Spanien, men her i Frederikssund klarer I det selv og har lavet bilaterale aftaler og får eleverne af sted. Det er dejligt at se, at man bare gør tingene, lød det blandt andet fra Merete Riisager.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 17. august.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk