21. januar 2019
24-årige Mie Wissing Jensen fra Frederikssund har netop studeret et semester på Columbia University i New York, som hun på imponerende vis forlod med topkarakterer. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

24-årige Mie Wissing Jensen fra Frederikssund har netop studeret et semester på Columbia University i New York, som hun på imponerende vis forlod med topkarakterer. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mie fik »straight A's« på topuniversitet i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mie fik »straight A's« på topuniversitet i USA
Frederikssund - 09. januar 2018 kl. 05:12
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

24-årige Mie Wissing Jensen fra Frederikssund er netop vendt hjem fra et semester på Columbia University i New York og med i kufferten har hun kun topkarakterer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den unge studerende fra Frederikssund har tidligere fyldt spalter i Frederiksborg Amts Avis med sine oplevelser som praktikant på et PR-bureau i New York og hendes møde med Gerard Butler i Danmark.

Nu har hun igen været i New York, denne gang for at studere Business Certification Program på det verdensberømte Columbia University.

Det semester har hun klaret til UG og har givet hende endnu mere blod på tanden i forhold til at starte en karriere inden for strategi, udvikling og ledelse.

- Det har været fuldstændig fantastisk. Det har været så sindssygt hårdt og ekstremt udfordrende, men virkelig bare et kæmpe privilegium at få lov til, fortæller hun.

Den unge studerende er nu tilbage på pinden på Syddansk Universitet i Odense, hvor hun er i gang at afslutte sin kandidat i International Business Communication.

Turen til New York og dagligdagen på Columbia University tænker Mie Wissing Jensen på som noget af det vildeste, hun har prøvet, men opholdet var langt fra bare sjov og ballade.

Det var benhårdt arbejde og mange timer begravet i bøgerne - timer der i den grad gav resultater.

- Jeg fik »straight A's« (12-taller red.) i alle mine fag, så jeg er enormt stolt. Jeg havde slet ikke turde håbe på, at jeg ville klare det så godt, fortæller hun.

De mange erfaringer og gode karakterer skal bruges til at finde drømmejobbet inden for organisatorisk strategi, udvikling og optimering i en virksomhed, når hun er færdiguddannet til sommer.

Et ophold på et af verdens mest eftertragtede universiteter og et liv på Manhattan har dog ikke været helt billigt.

Det har i alt kostet 350.000 kroner, som er betalt med både udenlandsstudielån, egen opsparing, hjælp fra forældrene og ti forskellige legater.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 9. januar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk