12. december 2018
Nordsjællands Politi efterlyser vidner, der kender til hærværk, der er begået mod nu 10 biler i Frederikssund. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi efterlyser vidner, der kender til hærværk, der er begået mod nu 10 biler i Frederikssund. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere hærværk mod biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere hærværk mod biler
Frederikssund - 14. november 2017 kl. 12:33
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi fik mandag en anmeldelse om to nye tilfælde af hærværk mod parkerede biler i Frederikssund, efter at mindst syv biler blev ramt af det i weekenden, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Mandag ved 11-tiden blev en sten smidt gennem forruden på en bil, der holdt ved Frederikssund Kirke, og der blev også lavet ridser og buler i bilen, hvor dæk og hjulkapsler blev beskadiget, fortæller politikommissær Marianne Mårtensson, som oplyser, at bilen tilhører Frederikssund Kommune.

Desuden har politiet fået en anmeldelse om en Ford Ka, der var parkeret på Nygade 20 ved Netto, fik skader på kølerhjelmen i form af buler.

- Det så ud som om, at der havde været en person oppe at hoppe eller sidde på kølerhjelmen. Så hvis man kører om nogen, der har lavet hærværk på bilerne, må man meget gerne kontakte os, siger politikommissæren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk