21. august 2019
SP Development, der er ved at opføre Lærkevej Friplejehjem, afleverer nøglerne til Attendo den 1. april i år, og de første beboere flytter ind i juni. Foto: Maj-Britt Holm
SP Development, der er ved at opføre Lærkevej Friplejehjem, afleverer nøglerne til Attendo den 1. april i år, og de første beboere flytter ind i juni. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange ansatte når friplejehjem åbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange ansatte når friplejehjem åbner
Frederikssund - 10. marts 2019 kl. 05:42
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeriet af Lærkevej Friplejehjem er nu så langt, at Attendo, som overtager nøglerne til bygningen midt i Frederikssund by fra SP Development den 1. april i år, er i gang med at rekruttere medarbejdere. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har ansæt et ledelsesteam og en administrativ medarbejder, og vi annoncerer lige nu efter personale og forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 12 og 13. Vi har allerede fået mange ansøgere, cirka 140, så der har været rigtig god respons på vores annoncer. Vi regner med at kalde omkring 60 til samtale, fortæller Attendos virksomhedschef Bente Aastrup, som leder Lærkevej Friplejehjem og har en positiv forventning om, at friplejecenteret nok skal kunne åbne den 1. juni med det antal medarbejdere, der er behov for.

Der skal her og nu ansættes 39 medarbejdere til friplejecentret, som blandt andet tilbyder fællesfaciliteter som orangeri, sportsbar og spabad, og der skal bruges alt fra terapeuter, aktivitetsmedarbejdere og kostfagligt ansatte til husassistenter og social- og sundhedsmedarbejdere, sidstnævnte dag, aften og nat. Aflønningen sker efter gældende overenskomster, fremgår det af stillingsopslagene, der omtaler 10. marts som sidste frist for at søge.

Desuden samarbejder Attendo med Frederikssund Kommunes om sygeplejersker, som virksomheden ikke selv er certificeret til at ansætte, men som rekrutteres via den kommunale døgnpleje og får deres daglige arbejde på Lærkevej.

- Vi ansætter to tredjedele af medarbejderflokken til juni. Det er dobbelt så mange, som der er behov for til at drifte 24 boliger. Vi kan ikke starte op i en ferieperiode, uden der er mennesker tilbage, og vi kan ikke begynde at have vikarer ind. Det giver mulighed for at få en god struktur på vores drift, at vi åbner gradvist og finder gode arbejdsmetoder og gode arbejdsgange. Det giver ro og tryghed, forklarer Bente Aastrup, som tidligere har arbejdet i 10 år indenfor plejehjemsområdet i Frederikssund Kommune, og som oplyser, at den sidste tredjedel af staben starter job til september.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 9. marts 2019.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede