4. august 2020
Foto: Helle Sanager
gallery icon

Se billedserie

Foto: Helle Sanager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mandehørm med grill, alkohol og musikalsk duo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandehørm med grill, alkohol og musikalsk duo
Frederikssund - 22. januar 2020 kl. 19:37
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Mancave - det' for mænd« er titlen på en aften om det gode mandeliv torsdag den 30. januar klokken 17-22 i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris, hvor der er gratis entré.

Denne aften pustes der mandehørm ind i Rejsestalden, som fyldes med smagninger, vintergrill, handyman-fif, musik og inspiration til det gode mandeliv.

I vintermørket på gårdspladsen bliver man(d) forkælet med smagsprøver fra hjemmelavede økopølser, årstidens grønt og spændende urter på vintergrillen, og imens kan der slås søm i ved træstubben eller kigges på det nyeste indenfor Suzuki-biler.

Indenfor er der terapeutisk legestue i »Det bløde hjørne« ved Thomas Sørensen, hvor man blandt andet kan skrive et brev til sin far; høre Per Berthelsen fortælle, hvordan en midaldrende, halvfed mand får vaskebræt; lytte til koncert med Winding/Albrechtsen Duo eller til flowpiano ved Christian R. Lehmann, som også holder foredraget »Tænk dig til resultater«; smage og købe øl fra Hornbeer eller whisky og spanske vine fra La Etiqueta - Vin med Sti ved Michael Twide, købe et skæg eller brugte vinyler ved SecondhandGalleriet, få info om tatoveringer og meget mere.

Rejsestaldens mancave er for alle typer mænd, og mand må gerne tage kvinden eller manden i sit liv med, lyder det fra arrangørerne.

Winding/Albrechtsen Duo optræder klokken 20.00-20.30 og 21.00-21.30. For nylig modtog Rejsestalden en henvendelse fra Peter Albrechtsen, der er musiker og for nyligt flyttet til Jægerspris med sin lille familie, og som tilbød at bidrage til det lokale musikmiljø ved at optræde med sin makker Matias Winding. Duoen spiller musik med rødder i den amerikanske blues- og folkgenre, der svinger og smitter sit publikum; fortolkninger af Dylan, Springsteen og også nyere navne som The War On Drugs.

- Faktisk kunne du lige så godt befinde dig på en småsnusket bar nær Route 66 i USA, som det beskrives i en pressemeddelelse.

Matias Winding spiller akustisk guitar og synger, mens Peter Albrechtsen spiller elektrisk guitar og synger.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?