18. juni 2021
En 10-årig dreng fik tilbudt slik af en fremmed. Arkivfoto
En 10-årig dreng fik tilbudt slik af en fremmed. Arkivfoto
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand i rød bil lokkede 10-årig dreng med slik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand i rød bil lokkede 10-årig dreng med slik
Opdateret 16. januar 2017 kl. 06:30
Frederikssund - 13. januar 2017 kl. 12:26
Af Elias von Staffeldt

En 10-årig dreng tænkte særdeles snarrådigt, da han torsdag klokken 17.20 blev tilbudt slik fra en fremmed på Palnatokesvej i Frederikssund, da han var på vej hjem fra skole og klub.

Politiassistent Nino Petersen oplyser til Frederiksborg Amts Avis, at den ukendte mand kom kørende i en rød bil, stoppede op, rullede vinduet ned og spurgte den 10-årige om han ville have lidt slik, hvilket drengen dog takkede nej til.

I stedet tog drengen kontakt til en mand i nærheden, hvem han spurgte, om han ikke ville lade som om, at han var den 10-åriges far. Det indvilligede manden i, og da den fremmede i bilen endnu engang nærmede sig den 10-årige og »faderen«, spurgte han den anden mand, om han var knægtens far.

Det forklarede manden, at han var, hvorpå den fremmede i bilen kørte væk i høj fart.

Det er den 10-åriges rigtige far, der har anmeldt episoden til politiet, og drengen har afgivet et signalement af manden, der beskrives som ikke-etnisk dansk, 20-25 år med brun hudfarve. Han havde kort, sort hår, talte danske med accent og var iført en blå eller sort jakke.

Nordsjællands Politi vil meget gerne i kontakt med manden, der agerede far eller andre vidner, og har man oplysninger i sagen kan man kontakte politiet på telefon 114.

1382458
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?