21. november 2017
Formand for Teknisk Udvalg, Tina Tving Stauning (S), med næstformand Jens Ross Andersen (V) i baggrunden, udråbte sammen med eleverne fra Jægerspris Skole tre små og ét stort hurra for de nye trafiksikkerhedsforanstaltninger. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Formand for Teknisk Udvalg, Tina Tving Stauning (S), med næstformand Jens Ross Andersen (V) i baggrunden, udråbte sammen med eleverne fra Jægerspris Skole tre små og ét stort hurra for de nye trafiksikkerhedsforanstaltninger. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lysregulering skal højne trafiksikkerhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lysregulering skal højne trafiksikkerhed
Opdateret 22. september 2016 kl. 10:57
Frederikssund - 21. september 2016 kl. 05:49
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 20. september er af flere årsager en dag, der vil skrive sig ind i Jægerspris' historie, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er nemlig dagen, hvor Frederikssund Kommunes trafiksikkerhedsprojekt, der skal sikre en sikrere vej til og fra Jægerspris Skole, blev indviet. En anden grund er, at den mest centrale del af projektet, en lysregulering på Møllevej, er den første af sin slags i byen.

Formand for Teknisk Udvalg, Tina Tving Stauning (S), kunne med behørig applaus fra skolens elever klippe det stiplede bånd, som symbol på, at projektet er tilendebragt.

- Lysreguleringen giver mere sikkerhed, og vi vil gerne passe på jer, men I skal også huske selv at være opmærksomme og passe på i trafikken, sagde formanden blandt andet til eleverne, før hun også rettede en til tak skolens ledelse og bestyrelse for godt samarbejde.

Også næstformand i Teknisk Udvalg, Jens Ross Andersen (V), var til stede, og også han var godt tilfreds med, at trafiksikkerheden nu har fået et gevaldigt løft.

På vej i mange år

Det er entreprenørfirmaet Gorm Hansen & Søn fra Roskilde med Moe A/S som rådgiver, der har stået bag projektet, som har været en hel del år undervejs.

Foruden lysreguleringen er der blandt andet på Møllevej otte hævede flader, og på Duemosevej fire »bump« med det formål at sænke bilisternes hastighed. Desuden er der skabt såkaldte »kys- og kør-pladser«, som er beregnet til at forældre hurtigt kan aflevere deres børn om morgenen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk