16. oktober 2018
Børn fra Børneklubben opførte krybbespil som en musikalsk dramatisering af Johannes Møllehaves juleevangelium, da Snostrup Kirke blev genåbnet søndag. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Børn fra Børneklubben opførte krybbespil som en musikalsk dramatisering af Johannes Møllehaves juleevangelium, da Snostrup Kirke blev genåbnet søndag. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lys og luft i Snostrup Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lys og luft i Snostrup Kirke
Frederikssund - 04. december 2017 kl. 05:25
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var stuvende fuldt, da Snostrup Kirke blev genåbnet søndag ved en gudstjeneste, hvor voksenkoret sang salmer og et børnekor fra Ådalens Skole opførte krybbespil sammen med børneklubben som en musikalsk dramatisering af Johannes Møllehaves juleevangelium, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I de seneste fem måneder har bænke, prædikestol og gulve været taget ud af den over 800 år gamle kirke og er blevet sat i stand.

De før så røde bænke er malet lysegrønne og er rykket tættere på væggene, så der er blevet lidt bedre plads på midtergangen, og lågerne er fjernet, så man lettere kan bevæge sig ind og ud på rækkerne. Desuden er gulvet udjævnet flere steder, og trin er fjernet. Og elradiatorerne er skiftet ud til et vandbåret system med varmepumper, hvilket ventes at halvere varmeregningen.

Det har kostet fire millioner kroner at renovere kirken, og Leif Hansen har været arkitekt på projektet og Malene Bach farvekonsulent. Men det har været det hele værd ifølge Erna Dahl, som var med til at sætte arbejdet i gang i det tidligere menighedsråd i 2013.

- Jeg synes, det er blevet så smukt og indbydende, fortalte Erna Dahl, som er kommet i kirken i 52 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk