16. december 2017
»Kulhuse uge 28« kulminerede med stort loppemarked, der trak omkring 3-4000 mennesker til parkeringspladsen foran Kulhuse Kro lørdag. Foto: Lillan Brandt
gallery icon

Se billedserie

»Kulhuse uge 28« kulminerede med stort loppemarked, der trak omkring 3-4000 mennesker til parkeringspladsen foran Kulhuse Kro lørdag. Foto: Lillan Brandt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loppemarked blev et tilløbsstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loppemarked blev et tilløbsstykke
Frederikssund - 17. juli 2017 kl. 05:32
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag blev den helt store dag i »Kulhuse uge 28«, hvor 3.-4.000 mennesker fandt vej i solskinsvejret til det store loppemarked med over 70 kræmmere på parkeringspladsen foran Kulhuse Kro, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der var sort af mennesker hele dagen, og mange sagde, hold op, hvor har vi tjent mange penge. Jeg tror, det er derfor, at mange ikke gad at komme i dag, fortalte Lillan Brandt, formand for Fællesrådet Nord og i spidsen for »Kulhuse uge 28«, da hun søndag først på eftermiddagen ekspederede i baren i partyteltet under det store sildebord, som kun 23 havde købt billet til.

Udenfor skulle loppemarkedet stadig have været i gang, men regnen silede ned og ikke en kræmmer var i syne. Lillan Brandt tog det nu med sindsro. For det var femte og sidste dag af en ellers ganske fint forløbet »Kulhuse uge 28« med vandreture og cykelløb, banko for børn og for voksne, bagedyst, jazz med Kloster Band, og Skansefest med mad og The Mean Beats 60'er musik.

Læs mere i den trykte eller epaperudgaven af Frederiksborg Amts Avis mandag den 17. juli 2017

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk