19. december 2018
Familievejleder Lola Jensen holder foredrag i Elværket i Frederikssund tirsdag den 27. februar. Arkivfoto: Allan Nørregaard
Familievejleder Lola Jensen holder foredrag i Elværket i Frederikssund tirsdag den 27. februar. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lola Jensen gæster Elværket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lola Jensen gæster Elværket
Frederikssund - 24. februar 2018 kl. 09:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Familievejlederen Lola Jensen, som mange måske har set i Go' Morgen Danmark på TV2, gæster tirsdag den 27. februar Kulturhuset Elværket i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det gør hun for at holde sit foredrag »Hvem bestemmer hjemme hos jer«, som arrangeres af LOF Frederikssund.

LOF har inviteret Lola Jensen for at sætte Familiens Danmarks hverdag på en humoristisk spids. Hun vil få publikum til at tænke på, hvem der bestemmer i hjemmet og samtidig give folk modet til at turde sige nej til barnet.

Hvad betyder det for mit barn, at det ser TV? Hvad tid skal børnene i seng? Hvad med måltidet? Hvordan taler man med sit barn? Spørgsmålene er mange, og svarene vil den kendte familievejleder, socialpædagog og forfatter forsøge at svare på. Foredraget finder sted klokken 19-21, og der er et begrænset antal billetter, som kan købes på hjemmesiden frederikssund.lof.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk