17. januar 2019
En-mands firmaet Danske Håndværker Service i Slangerup er for tredje år i træk nomineret til Årets Entreprenør ved prisuddelingen Årets Håndværker 2018. Foto: Dansk Håndværker Service
gallery icon

Se billedserie

En-mands firmaet Danske Håndværker Service i Slangerup er for tredje år i træk nomineret til Årets Entreprenør ved prisuddelingen Årets Håndværker 2018. Foto: Dansk Håndværker Service
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal håndværker nomineret til årets entreprenør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal håndværker nomineret til årets entreprenør
Frederikssund - 21. marts 2018 kl. 17:43
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Håndværker Service i Slangerup er igen i år nomineret til prisen som Årets Entreprenør, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På Vinkelvej i Slangerup ligger det lille håndværkerfirma Dansk Håndværker Service, som består af ene mand Nicholai Magnus, og for syvende gang er han nomineret ved prisuddelingen Årets Håndværker, og for tredje gang til prisen Årets Entreprenør.

Årets Håndværker afholdes hvert år, og i år er i alt 138 danske håndværkerfirmaer med i kapløbet, hvor de er nomineret i 23 forskellige kategorier, heriblandt Årets Entreprenør, som Nicholai Magnus kan gå hen og vinde, hvis tredje gang er lykkens gang. Nomineringen er den lokale håndværker meget glad for.

- Det er rigtigt dejligt. Det viser jo, at der bliver sat pris på ens arbejde, og at kunderne godt kan lide det, jeg gør. Jeg gør jo bare den service, som jeg plejer, men det er da en super stor anerkendelse, siger firmaejeren.

Håndværkerfirmaerne bliver nomineret på baggrund af den respons, de får fra deres kunder på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk, hvor de bliver vurderet på de fem faktorer kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

At vinde en pris ved Årets Håndværker ville dog ikke være første gang for det lille en-mands-firma. Dansk Håndværker Service har i 2013 og 2014 vundet prisen Årets Darling, som firmaet har været nomineret til i alt fire gange siden 2012.

Kåringerne ved Årets Håndværker 2018 finder sted ved et stort awardshow den 5. april i Cirkusbygningen i København.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis den xx

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk