20. oktober 2019
Der var mødt 78 gæster til Odd Fellow logernes julearrangement  i Frederikssund for ældre medborgere. Foto: Otto Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Der var mødt 78 gæster til Odd Fellow logernes julearrangement i Frederikssund for ældre medborgere. Foto: Otto Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loge bød på vellykket julearrangement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loge bød på vellykket julearrangement
Frederikssund - 05. december 2018 kl. 16:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odd Fellow logerne på Lundevej i Frederikssund holdt mandag aften sit årlige julearrangement for ældre medborgere, hvor der var mødt 78 gæster fra fortrinsvis Frederikssund og Egedal kommuner. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der blev budt på velkomstdrink, og formand for udvalget, Kurt Mikkelsen, bød velkommen og gav ordet til overmester Lars Chr. Søndergaard, som glædede sig over, at så mange havde haft lyst til at komme, fortæller Otto Pedersen, pressekontakt for Odd Fellow logerne i Frederikssund.

Medlemmer fra Søsterloge nr. 51 Anna Cathrine havde lavet en dejlig julemiddag, der bestod af flæskesteg med sprød svær og diverse tilbehør med vin til, og der blev serveret ris a la mande og var mandelgave til hvert bord.

Bagefter var der kaffe i opholdsstuen, og der blev spillet banko med præmier, ligesom de rhel evejen igennem blev sunget julesalmer.

Søster overmester Lillian Bovbjerg holdt tale og ønskede alle en god jul og et godt nytår, inden gæsterne fik udleveret hver en julestjerne og blev kørt hjem.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede