19. februar 2020
En lang række danske såvel som internationale medier har skrevet om entreprenør Niels Martin Viuffs ide om at bygge lejeboliger kun for hundeejere, efter Frederiksborg Amts Avis skrev historien i sidste uge. Her ses byggergrunden i Bløden samt et udsnit af de internationale omtaler, projektet har fået. 	 Foto/Illustration: Tim Ramsland
En lang række danske såvel som internationale medier har skrevet om entreprenør Niels Martin Viuffs ide om at bygge lejeboliger kun for hundeejere, efter Frederiksborg Amts Avis skrev historien i sidste uge. Her ses byggergrunden i Bløden samt et udsnit af de internationale omtaler, projektet har fået. Foto/Illustration: Tim Ramsland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejligheder kun til hundeejere går verden rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejligheder kun til hundeejere går verden rundt
Frederikssund - 13. september 2018 kl. 04:03
Af Tim Ramsland
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Overraskelse, stolthed og glæde. Det er de ord, der går igen, når Niels Martin Viuff beskriver sin reaktion på den store opmærksomhed, hans kommende lejligheder i Frederikssund designet specielt til hundeejere har fået. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Viuff vil bygge nyt: Drømmer om Hundehus i Vinge

- Personligt er jeg mega stolt over, at den her skæve idé har fået så meget omtale. Det var jeg virkelig uforberedt på, siger Niels Martin »Vuf« Viuff.

Onsdag sidste uge kunne den frederikssundske entreprenør fortælle til Frederiksborg Amts Avis, at han sammen med entreprenøren Palle Søegaard vil opføre 18 lejligheder designet specielt til hundeejere.

Nyheden om hundehuset spredte sig hurtigt til store danske medier som Politiken og TV 2 og senere til medier verden rundt. Blandt andet har The Guardian, en af Storbritanniens største aviser, skrevet om hundehuset, ligesom det store amerikanske medie New York Post også har fundet historien interessant.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 13. september.

arrow Billedserie: Hundehuset: Her er det herligt at leve et hundeliv
23. november 2019 kl. 09:32 Opdateret: kl. 16:08
arrow Hundehus-koncept skal brede sig
31. maj 2019 kl. 05:12 Opdateret: kl. 00:34