25. marts 2019
Brandfolk og landmand fik hurtigt slukket en naturbrand i en høstet havremark ved Hyllestedvejen i Jægerspris mandag eftermiddag. Foto: Maj-Britt Holm
Brandfolk og landmand fik hurtigt slukket en naturbrand i en høstet havremark ved Hyllestedvejen i Jægerspris mandag eftermiddag. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landmand og brandfolk reddede høsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landmand og brandfolk reddede høsten
Opdateret 10. juli 2018 kl. 14:59
Frederikssund - 10. juli 2018 kl. 14:55
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brandfolk og en landmand reddede høsten på en mark ved Hyllestedvejen i Over Dråby ved Jægerspris, da der udbrød en markbrand i en allerede høstet havremark lige ved siden af mandag eftermiddag, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der blev slået alarm om branden i den høstede mark klokken 15.43, og seks brandfolk fra Frederiksborg Brand & Redning i Jægerspris var hurtigt fremme med en sprøjtevogn og en vandtankvogn samt indsatslederbil på stedet, hvor det gik så kvikt med slukningsarbejdet, at ilden blev forhindret i at brede sig til nabomarken, som ikke er høstet endnu.

- Det var ikke vores fortjeneste alene. Inden vi kom, havde landmanden kørt på sin gummiged med skovl og slukket en stor del af branden, siger Peter Cowland, indsatsleder Frederiksborg Brand & Redning.

Mens brandfolkene stadig stod på stedet, tikkede der klokken 15.57 en ny alarm ind om naturbrand på hjørnet af Hyllestedvejen/Skovnæsvej i Jægerspris.

- Jeg kørte sammen med politiet til stedet, men der var intet at se. En forbipasserende må have set den samme brand, som vi slukkede cirka 700 meter derfra, så det var dejligt, at det ikke var en ny brand, siger Peter Cowland.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede