26. april 2019
Nu er der mulighed for et gratis kursus i at lave film med sin smartphone som optakt til DOX-festivalen i Frederikssund. Foto: Per Christensen
Nu er der mulighed for et gratis kursus i at lave film med sin smartphone som optakt til DOX-festivalen i Frederikssund. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lær at lave film med din smartphone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lær at lave film med din smartphone
Frederikssund - 09. februar 2017 kl. 05:32
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En smartphone kan bruges til mange ting, for eksempel til at lave korte film. Hvordan man gør, kan man lære på en gratis workshop, som Kulturhuset Elværket og Frederikssund Bibliotekerne tilbyder i samarbejde med everydayprojekt DOX som opvarmning til DOX-festivalen DOX:ON:TOUR, der kommer til Frederikssund Kommune den 16., 17. og 18. marts, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På den såkaldte »Everyday Workshop«, der foregår mandag den 20. februar klokken 17.00 til cirka 20.30 i Elværket, kan man i løbet af bare et par timer lære at lave korte film. Underviserne er professionelle filmmagere eller journalister, som vil guide deltagerne igennem telefonen mange muligheder for at lave en film af høj kvalitet - med udgangspunkt i deres egne fortællinger. Undervejs serveres der pizza. De mest interessante, udfordrende og kreative videoer vil blive vist i forbindelse med årets CPH:DOX festival, og der er præmier til de allerbedste.

DOX-festivalen vil iøvrigt byde på »tvistede biografture«, hvor man kan se dokumentarfilm om forskellige måder at håndtere flygtningestrømmen på i Skibby Kino den 16. marts klokken 19.00, om Hollywood filmmusik i Slangerup Bio den 17. marts klokken 19.00 og om klimaudfordringer fra et militært perspektiv i Kulturhuset Rejsestalden den 18. marts klokken 19.

Derudover er musikskolen, Dansk Flygtningehjælp, Nordhøj, Produktionsskolen og unge fra KOSMOS ved at udforme det endelige program, der skal være færdigt midt i februar.

Everyday Workshoppen og DOX:ON:TOUR i Frederikssund Kommune er en del af en fireårig regional kulturaftale Kulturmetropol, som 13 kommuner og Region Hovedstaden/Sjælland og Kulturministeriet er med.

Pladserne i workshoppen fordeles efter først-til-mølle princippet, og tilmelding skal ske senest den 10. februar via www.kulturhus.com

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede