21. september 2021
Kom til 'Den Store Kagedag' i baroksalen på Selsø Slot. Pressefoto
Kom til 'Den Store Kagedag' i baroksalen på Selsø Slot. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lækkert: Den store kagedag på lokalt slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lækkert: Den store kagedag på lokalt slot

Selsø Slot er klar med masser af kager 8. august

Frederikssund - 05. august 2021 kl. 09:56

Så er der lækkeri for den søde tand. Søndag 8. august afholdes nemlig 'Den Store Kagedag' i baroksalen på Selsø Slot. Den Store Kagedag er et arrangement for hele familien," skriver Selsø Slots Venner i en pressemeddelelse.

Højdepunktet er kagekonkurrencen, hvor besøgende kan komme med deres egne kager og deltage i de fire kategorier der er i konkurrencen. Kategorierne er "Den smukkeste kage", "Den lækreste kage", "Den bedste historiske kage" og "Den særlige kage".

"Pynt din kage efter alle kunstens regler, lav en velsmagende kage eller en kage, som har en helt særlig historie for dig. En historisk kage behøver ikke være lavet efter en historisk opskrift, men kan være en kage, som du fik hos dine bedsteforældre og har en særlig historie i din familie eller en kage, som bringer minder frem hos dig," skriver Selsø Slots Venner.

Mindst to lækkersultne kagedommere, Bente Ahlefeldt og Alexa von Malsen-Plessen, medlemmer af Den Plessenske Selsø Fondsbestyrelse, vil bedømme kagerne.

Kagerne til kagekonkurrencen skal tilmeldes senest 6. august på info@selsoe.dk og skal være indleveret på dagen senest klokken 14, hvor konkurrencen begynder. Når vinderne er fundet, må alle smage på kagerne - og der er kaffe, te, vand og most til kagerne.

Jk

1382458
Synes du, at kommunen er der for dig?