22. april 2019
Billedkunstner Christina Christiansen guider børn og deres voksne i en workshop, hvor det gælder om at slippe fantasien løs, onsdag den 1. august på Jægerspris Bibliotek.
Billedkunstner Christina Christiansen guider børn og deres voksne i en workshop, hvor det gælder om at slippe fantasien løs, onsdag den 1. august på Jægerspris Bibliotek.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lad børnene slippe kreativiteten løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lad børnene slippe kreativiteten løs
Frederikssund - 22. juli 2018 kl. 12:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slip fantasien og kreativiteten løs, lyder en opfordring fra Frederikssund Bibliotekerne til 6-12 årige børn og deres voksne, der inviteres til to timers inspirerende workshop i selskab med billedkunstner Christina Christensen på Jægerspris Bibliotek onsdag den 1. august. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Til workshoppen kan man lære at tegne og klippe sjove figurer, og Christina Christiansen giver masser af idéer og tricks, så man også efterfølgende kan skabe hyggelige kreative stunder derhjemme. Alle tilmeldte børn får en inspirationspakke med 10 ideer med hjem.

Workshoppen foregår klokken 10-12, og det er gratis at deltage, men tilmelding af barn plus voksen skal foregå via bibliotekernes hjemmeside www.bibliotekerne.frederikssund.dk eller på det lokale bibliotek.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede