23. juni 2021
En kvinde overraskede søndag en tyv i sin havestue, og resolut forsøgte hun at holde ham indesprærret, til politiet kom. Foto. Kenn Thomsen
En kvinde overraskede søndag en tyv i sin havestue, og resolut forsøgte hun at holde ham indesprærret, til politiet kom. Foto. Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde forsøgte at holde udenlandsk tyv indespærret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde forsøgte at holde udenlandsk tyv indespærret
Frederikssund - 07. juni 2021 kl. 11:14
Af Henrik helmer Petersen

Klokken 16.49 søndag anmeldte en kvinde boende på Gammel Kulhusvej i Jægerspris, at hun netop havde overrasket en fremmed mand i hendes havestue.

Hun havde efterfølgende forsøgt at lukke døren til havestuen, så manden ikke kunne stikke af, men han fik dog presset sig ud, hvorefter han sprang ind i en bil på udenlandske nummerplader ført af en anden mand.

Kvinden nåede at notere, at nummerpladen begyndte med tre bogstaver, ligesom hun bed mærke i, hvad et af bogstaverne konkret var. Kvinden kunne desuden afgive et signalement af den fremmede mand i havestuen samt fortælle, at der nu manglede kontanter fra hendes bolig.

Flere politipatruljer blev sendt til området, og klokken 17.08 spottede en patrulje et køretøj med tre mænd i på Kronprins Frederiks Bro, der passede til beskrivelsen, og bilen blev derfor bragt til standsning. Efterfølgende kunne det konstateres, at den ene af de tre mænd passede på det afgivne signalement fra anmelderen.

De tre udenlandske mænd på henholdsvis 23, 30 og 33 år blev sigtet for indbrud, ligesom den 23-årige fører af bilen blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, idet han fik narkometeret til at slå ud. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Den 23-årige var tillige efterlyst for berigelseskriminalitet i Frankrig.

Det fremgår af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

1382458
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?