15. oktober 2019
Demenskonsulent Trine Vejlgaard Nielsen (venstre) holdt torsdag demenskursus hos Føtex i Frederikssund. Det har fået varehuschef Rikke Heede (venstre) til at ændre butikkens servicepolitik. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Demenskonsulent Trine Vejlgaard Nielsen (venstre) holdt torsdag demenskursus hos Føtex i Frederikssund. Det har fået varehuschef Rikke Heede (venstre) til at ændre butikkens servicepolitik. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kursus i demens får Føtex til at ændre servicepolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kursus i demens får Føtex til at ændre servicepolitik
Frederikssund - 15. februar 2019 kl. 05:19
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et kursus i håndtering af demente, ændrer Føtex i Frederikssund nu servicepolitik. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

For fremtiden skal medarbejderne ikke blot følge kunderne hen til de varer, de spørger efter, men også tage varen ned, fortæller varehuschef Rikke Heede.

Noget der, i følge demenskonsulenten bag kurset, Trine Vejlgaard Nielsen, kan gøre en kæmpe forskel for de demente.

- Hvis man som dement bare bliver vist hylden, hvor der står måske 15 forskellige kaffe-typer, kan det virke helt uoverskueligt. Men hvis medarbejderen i stedet tager måske en eller to poser kaffe ned, så skal man kun forholde sig til de to og det er langt nemmere, forklarer hun.

Kurset tilbyder Frederikssund Kommune til det lokale erhvervsliv som et led i projektet »Gennem viden og relationer - Demensvenligt Nordsjælland«.

»Gennem viden og relationer - Demensvenligt Nordsjælland« er et samarbejde mellem de otte Nordsjællandske kommuner Hillerød, Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør og Hørsholm, som i partnerskab med fem frivilligcentre er gået sammen om at skabe et mere demensvenligt Nordsjælland. Projektet er støttet af Sundhedsstyrelsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 15. februar.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede