14. december 2017
Den lokale keramiker Anne Ravn fik ikke mange pauser ved lørdagens Dannermarked Kunsthåndværk foran Rejsestalden i Jægerspris: Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Den lokale keramiker Anne Ravn fik ikke mange pauser ved lørdagens Dannermarked Kunsthåndværk foran Rejsestalden i Jægerspris: Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunsthåndværkere trak folk til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunsthåndværkere trak folk til
Frederikssund - 06. august 2017 kl. 17:26
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kombinationen af længe ventet solskin og smukt dansk kunsthåndværk fik gæster til at strømme til lørdagens Dannermarked ved Kulturhuset Rejsestalden, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Torvet foran kulturhuset var sammen med en lille grusparkering omdannet til en markedsplads med 25 boder med kunsthåndværk af høj kvalitet, som fik stor opmærksomhed.

- Jeg synes, det er gået rigtig fint. Så det er lykkedes at gøre det lidt større. Vi er et professionelt hus, og vi går efter kvalitet hos udstillerne, fordi vi gerne vil tilbyde, at folk kan komme her - også langvejs fra - og så er der noget at komme efter, sagde kulturmedarbejder Camilla Hultén Fruelund fra Kulturhuset Rejsestalden, der sammen med Rejsestaldens kunstudvalg har lagt mange kræfter i at arrangere kunsthåndværkermarkedet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk