14. december 2017
Ulla Tedaldi arbejder selv i glas, og havde lyst til at lave et marked med unikke ting fra danske kunstnere og kunsthåndværkere. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Ulla Tedaldi arbejder selv i glas, og havde lyst til at lave et marked med unikke ting fra danske kunstnere og kunsthåndværkere. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunsthåndværk af høj kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunsthåndværk af høj kvalitet
Frederikssund - 18. september 2017 kl. 05:17
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var kunsthåndværk i høj kvalitet og for enhver smag i teltet ved Kingovej i Slangerup, hvor Ulla Tedaldi fra Slangerup for første gang havde arrangeret Nordsjællands Kunsthåndværkermarked lørdag og søndag.

Resultatet var et opbud af 33 meget forskellige udstillere fra hele landetS, og ved middagstid søndag kunne en glad Ulla Tedaldi fortælle om mange positive tilbagemeldinger.

- Det er gået rigtig, rigtig fint, og både udstillerne og de besøgende har været virkelig glade og positive og sagt, det har et virkelig højt niveau, sagde hun, og tilfredsheden blev ikke mindre af, at en del gæster var parate til at bruge penge.

- De har været købelystne, så udstillerne er faktisk godt tilfredse med salget, sagde Ulla, der også var godt tilfreds med sit eget salg.

Lørdag blev markedet besøgt af 500 betalende voksne, og søndag gik 397 voksne forbi kassen, og da markedet lukkede søndag, var Ulla stadig glad.

- Jeg har været rundt og snakke med alle udstillerne, og de var rigtigt godt tilfredse, og det var gæsterne også, sagde hun. Flere havde også givet udtryk for håb om, at markedet bliver gentaget, men om det gør det, ved hun ikke endnu.

- Nu skal jeg efterfølgende evaluere, hvordan og hvorledes, for der er også mange faste udgifter til annoncering, leje af plads og generator og hundevagt, sagde Ulla Tedaldi.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk