19. oktober 2021
Onsdag den 22. september er der Åbent Hus i Frederikssund Gymnastikafdelings krolfafdeling på Kalvøen. Foto: Peter Andersen
Onsdag den 22. september er der Åbent Hus i Frederikssund Gymnastikafdelings krolfafdeling på Kalvøen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krolfsporten kommer i fokus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krolfsporten kommer i fokus
Frederikssund - 20. september 2021 kl. 14:18

Onsdag den 22. september er der mulighed for gratis at prøve kræfter med den populære idræt krolf, der de seneste år er buldret frem i Danmark og nu spilles i næsten 200 idrætsforeninger.

Alle kan være med til sporten, hvor det gode fællesskab fylder mindst lige så meget som idrætten.

Frederikssund Gymnastikforening lægger onsdag den 22. september klokken 10-12 græs til Åbent Hus ved Frederikssund Hallen på Kalvøvej ved den udendørs træningspavillon. Her kan alle komme forbi og prøve krolf. Det kræver ikke specielle forudsætninger at være med - hverken teknisk eller formmæssigt, der er plads til alle.

- Vi glæder os til et par hyggelige timer. Vi står i hvert fald klar med instruktion, godt humør, og efter spillet byder vi på øl og vand og en snak, siger Otto Hansen fra Frederikssund Gymnastikforening i en pressemeddelelse.

Krolf er er en mellemting mellem kroket og golf. Der spilles på et fritliggende græsareal på cirka en halv fodboldbane. Her bruges køller, som i kroket, men i stedet for buer, spiller man på huller. Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag.

1382458
Rejser du til udlandet i år?