19. oktober 2019
Kammerkoret VIVA Frederikssund er ved at gøre sin store bededags koncert til en fast tradition, og i år vil damerne optræde i kjoler som dengang, man gik tur på volden denne aften.
Kammerkoret VIVA Frederikssund er ved at gøre sin store bededags koncert til en fast tradition, og i år vil damerne optræde i kjoler som dengang, man gik tur på volden denne aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kor i kjoler fra da man gik aftentur på volden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kor i kjoler fra da man gik aftentur på volden
Frederikssund - 12. april 2018 kl. 17:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For femte år i træk afholder Kammerkoret VIVA Frederikssund sin stemningsfulde og efterhånden traditionsrige koncert store bededags aften torsdag den 26. april klokken 19.30 i Kulturhuset Elværket i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Korets dirigent er Helga Svensson, som i den korte tid, hun har virket som dirigent, har tilført koret en masse af sin sangtekniske viden.

Første afdeling af koncerten er en traditionel korkoncert med prøver på korets kunnen.

I pausen vil korets medlemmer servere kaffe og hveder.

Anden del af koncerten vil være af mere underholdende karakter, da koret vil skrue tiden tilbage til dengang, man store bede dags aften gik tur på volden. Damerne i koret vil være klædt i kjoler »fra dengang«, og hyggen vil sprede sig med sange, hvor publikum kan synge med og med enkelte solistnumre.

Forestillingen vil vare et par timer. Billetter af 100 kroner, der også dækker kaffe og hveder, kan købes på Frederikssund Turistkontor, Havnegade 5 A, telefon 47310685, via mobilpay og til afhentning ved indgangen på telefon 61303389, og på kammerkoret Viva's Facebookside. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer i baren, som er åben under hele koncerten.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede