28. oktober 2020
Det konservative Folkeparti har valgt entreprenør Niels Martin Viuff som spidskandidat i Frederikssund til næste års kommunevalg. Foto: Allan Nørregaard
Det konservative Folkeparti har valgt entreprenør Niels Martin Viuff som spidskandidat i Frederikssund til næste års kommunevalg. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative har valgt spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative har valgt spidskandidat
Frederikssund - 21. september 2020 kl. 12:46
Af Maj-Britt Holm

Det konservative Folkeparti i Frederikssund har fundet sin spidskandidat til næste års kommunevalg, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det bliver den 60-årige entreprenør, Niels Martin Viuff, som er partiets bud på en borgmester, og som afløser Ole Søbæk, der tidligere har meddelt, at han trækker sig fra lokalpolitik.

Det Konservative Folkeparti i Frederikssund valgte Niels Martin Viuff som spidskandidat på et opstillingsmøde i gymnastiksalen på Trekløverskolens afdeling Falkeborg den 20. september, hvor der var god afstand og masser af sprit efter gældende Covid19 regler, oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Det skete ifølge partiet med flot fremmøde af medlemmer, og Niels Martin Viuff blev vagt uden modkandidater.

- Jeg er rigtigt glad for valget og ser frem mod en stærk valgkamp for de konservative. Der er hårdt brug for de konservative i Frederikssund Kommune. Vi skal have bedre skoler og styrket erhvervslives vilkår i kommunen, udtaler Niels Martin Viuff i pressemeddelelsen.

Niels Martin Viuff blev valgt for første gang til Frederikssund Byråd ved kommunevalget i november 2017, hvor han stillede op for Socialdemokratiet, og i maj 2019 skiftede han til Konservative.

Niels Martin Viuff er kendt som lokal byggematador. I fredags holdt han rejsegilde på Nordsjællands højeste bygning »Tårnet« på 14 etager med 70 lejeboliger på Falkenborgvej 1 i Frederikssund. Siden 2010 har han desuden fået opført 168 andre boliger i flere etaper på samme adresse.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?