7. august 2020
Byrådssalen var proppet med gæster, som ville sige farvel til Ole Jacobsen. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Byrådssalen var proppet med gæster, som ville sige farvel til Ole Jacobsen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunaldirektør fik flot afsked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunaldirektør fik flot afsked
Frederikssund - 09. august 2019 kl. 16:59
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med et stort opbud af venner, bekendte, kolleger og familie takkede Ole Jacobsen fredag af efter 13 år, herunder de 11 som kommunaldirektør, i Frederikssund Kommune, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Fremover skal han være administrerende direktør i boligselskabet DAB, men før han for sidste gang forlod rådhuset på Torvet, fik han en række varme hilsner med på vejen af blandt andre borgmester John Schmidt Andersen (V), som både kaldte den afgørende direktør empatisk, respekteret og en, man kan stole på.

- Du bliver lyttet til, og du lytter til andre, og du holder fast i indgåede aftaler. Vi har haft et fantastisk samarbejde, og du har en stor andel i, at der er et godt arbejdsklima i kommunen, sagde borgmesteren og tilføjede:

- Nu søger du nye græsgange, og det er dig velondt. DAB får en ny direktør, og jeg garanterer, at de kommer til at mærke forandringens vinde blæse.

Den konstituerede kommunaldirektør Helle Hagemann Olsen gav også sin tidligere chef et par venlige ord med på vejen, da hun på direktionens vegne blandt andet roste Ole Jacobsen for et sundt værdisæt.

- Du har altid gået på en vej, der er belagt med tillid og fornuftige løsninger. Du har været med til at skabe en organisation, hvor samarbejde, tillid og ordentlighed står højt på dagsordenen. Tak for det. Vi skal nok holde fast i de værdier i fremtiden, sagde Helle Hagemann Olsen

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?