16. januar 2019
I weekenden den 17. og 18. februar er der helsemesse i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris, hvor deltagerne er gode til at skabe en intim stemning for gæster, der prøver behandlingsformerne.
I weekenden den 17. og 18. februar er der helsemesse i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris, hvor deltagerne er gode til at skabe en intim stemning for gæster, der prøver behandlingsformerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til messe med alternative behandlere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til messe med alternative behandlere
Frederikssund - 13. februar 2018 kl. 13:57
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden den 17. og 18. februar er der helsemesse i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris, og det er 18. gang, det finder sted. Som sædvanligt kan man møde alternative behandlere fra nærområdet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hele weekenden vil der være rig mulighed for at få en god snak om sundhed og alternativ behandling, eller man kan nyde afslappende prøvebehandlinger til højst 100 kroner. Fordi det er udelukkende lokale behandlere, som deltager, er der ikke langt til den valgte behandler, hvis man får lyst til mere efter besøget på messen.

Der vil være mulighed for at prøve meget forskelligartede alternative behandlingsmetoder til gavn for både krop og sjæl: Astrologi, tarotkort, flere forskellige healingsformer, soul-body fusion, Munay-Ki, healingsmassage, sjælelæsning og clairvoyance. De nye kropsterapiformer Omniterapi og Body-Sds vil også være repræsenteret.

Der kan købes aloe vera produkter, uldgarner og lokalt håndfremstillede smykker med energigivende ædelstene og smukke perler. Desuden kan man se englemalerier udstillet, og de sælges også.

Der er gratis adgang begge dage klokken 10-16, og der kan købes kaffe, te og økologisk hjemmebagt kage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk