25. oktober 2021
Købmand Frederik Madsen håber, at de mange mennesker, der kommer til brofesten lørdag, også kommer ind i hans butik på Marbækvej. Foto: Casper Suk Thorlacius
Købmand Frederik Madsen håber, at de mange mennesker, der kommer til brofesten lørdag, også kommer ind i hans butik på Marbækvej. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Købmand håber på tidlig »julehandel« når broen indvies

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmand håber på tidlig »julehandel« når broen indvies
Frederikssund - 26. september 2019 kl. 17:54
Af Casper Suk Thorlacius

Når den enorme folkefest for indvielsen af Kronprinsesse Marys Bro løber af stablen lørdag, bliver det uden deltagelse på selve festpladsen af købmand i Rema 1000 på Marbækvej i Frederikssund, Frederik Madsen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Gratis parkering og blomsterkonkurrence: Sillebroen fejrer broindvielse

Han ser dog alligevel frem til en festdag, selv om han skal trække i arbejdstøjet og passe sin butik, hvor han forventer, der kommer ekstraordinært mange kunder forbi.

- Hvis det holder stik, at der kommer op mod 30.000 mennesker på dagen, så håber jeg da på, at vi også får ekstra travlt. Vi har i hvert fald forberedt os på et stort rykind, og vi har kaldt hele styrken på arbejde, siger Frederik Madsen og tilføjer:

- Jeg håber, at der bliver travlt, og det i bedste fald kommer til at ligne en af de helt travle dage op til jul, og vi håber da, at vi kommer til at kunne mærke det på omsætningen.

Foruden al disponibelt mandskab har Frederik Madsen forberedt sig på det mylder af mennesker, der kommer til at være omkring hans butik, ved blandt andet at invitere til mini-fest med markedsstemning, hvor han blandt andet byder på noget, som man ikke kan få ved selve brofesten.

- Vi håber at kunne skabe lidt markedsstemning på vores parkeringsplads, hvor vi blandt andet vil sælge grillpølser og lidt at drikke. Vi vil blandt andet have smagsprøver på øl i samarbejde med Unibrew, siger Frederik Madsen.

Og når talen nu falder på Remas parkeringsplads, forudser købmanden, at der risikerer at blive ekstra godt fyldt op. Og ikke kun med kunder til butikken.

- Der kommer jo nok mange i bil, og nogle vil nok også benytte vores parkeringsplads. Det kan jo få den betydning, at vores kunder på nogle tidspunkter kan få svært ved at parkere, men vi tager det med et smil. Vi gider ikke bruge ressourcer på det. Vi vil hellere lægge alle kræfter i butikken, og så skal vi nok få en god dag, siger Frederik Madsen.

arrow Skal du over den nye bro? Så tidligt åbner den
27. september 2019 kl. 09:26 Opdateret: kl. 09:26
arrow Minister trækker i løbeskoene på broen
26. september 2019 kl. 12:59 Opdateret: kl. 12:59
arrow Forberedelse til brofest i fuld gang
26. september 2019 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:40
1382458
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?