18. september 2020
Den bulgarske pianist Galya Kolarova (billedet) spiller sammen med den franske cellist Jérôme Fruchart ved en koncert i Islebjerg Kirke torsdag 13. februar. Foto: Privat
Den bulgarske pianist Galya Kolarova (billedet) spiller sammen med den franske cellist Jérôme Fruchart ved en koncert i Islebjerg Kirke torsdag 13. februar. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klassisk musik med cellist og pianist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klassisk musik med cellist og pianist
Frederikssund - 10. februar 2020 kl. 13:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man er til smuk og velklingende musik for klaver og cello, kan man lægge vejen forbi Islebjerg Kirke torsdag 13. februar klokken 19.30, hvor kirken får besøg af den franske cellist Jérôme Fruchart og den bulgarske pianist Galya Kolarova. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Jérôme Fruchart spiller til daglig spiller i et af Europas førende orkestre, det hollandske Concertgebouw Orchester. Ved koncerten i Islebjerg Kirke akkompagneres han af den bulgarske pianist Galya Kolarova, som flere gange tidligere har givet koncert i kirken.

Jérôme Fruchart har optrådt overalt i verden og spillet med i nogle af de bedste orkestre, blandt andet Den Franske Nationaloperas Orkester og Berliner Filharmonikerne.

Galya Kolarova færdiggjorde sin uddannelse i København med solistdebut i 2012, og hun har boet i Danmark lige siden og været en flittig bidragyder til det danske musikliv.

Til koncerten vil der blive spillet værker af blandt andre Beethoven og Mozart.

Der er gratis adgang til koncerten.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?