19. oktober 2019
Fjordforbindelsen Frederikssund og Brobizz A/S har fredag underskrevet kontrakten om levering og drift af betalingsanlægget på Kronprinsesse Marys Bro. Det bliver Danmarks første free flow anlæg. Visualisering: Vejdirektoratet
Fjordforbindelsen Frederikssund og Brobizz A/S har fredag underskrevet kontrakten om levering og drift af betalingsanlægget på Kronprinsesse Marys Bro. Det bliver Danmarks første free flow anlæg. Visualisering: Vejdirektoratet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klage stopper ikke betalingsanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klage stopper ikke betalingsanlæg
Opdateret 05. oktober 2018 kl. 17:59
Frederikssund - 05. oktober 2018 kl. 17:34
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fjordforbindelsen Frederikssund og Brobizz A/S har fredag underskrevet kontrakten på levering og drift af betalingsanlægget ved Kronprinsesse Marys Bro, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Broafgift bekæmpes med klister

Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse sent fredag eftermiddag.

BroBizz Operatør A/S blev sidst i august valgt blandt tre bydende som leverandør af Danmarks første free flow betalingsanlæg, som skal etableres ved Kronprinsesse Marys Bro, der åbner i slutningen af 2019.

- I BroBizz Operatør A/S har vi den leverandør, der afgav det stærkeste tilbud, og som vi er sikre på har kompetencerne og erfaringen til at levere og drifte et betalingsanlæg, der bliver nemt, sikkert og omkostningseffektivt til gavn for trafikanterne, siger bestyrelsesformand i Fjordforbindelsen Frederikssund Leif Tullberg, som glæder sig over, at fjordforbindelsen går forrest med en løsning, som vil gøre det let at passere broen.

Hos BroBizz Operatør A/S har man også set frem til kontraktunderskrivelsen, og nu venter det omfattende arbejde med at etablere betalingsanlægget.

- Vi glæder os over, at vi nu har indgået kontrakt med Fjordforbindelsen Frederikssund om Danmarks første free flow betalingsanlæg. Vores mangeårige erfaring med drift af betalingsanlæg vil sikre et effektivt og driftssikkert anlæg. Nu ser vi frem til det videre arbejde og til at levere betalingsanlægget ved Kronprinsesse Marys Bro, siger administrerende direktør for BroBizz Operatør A/S, Ole Lykke Christensen, i pressemeddelelsen.

Betalingsanlægget blev udbudt via udbudsformen konkurrencepræget dialog. I foråret 2018 blev der afholdt to dialogrunder med de bydende med frist til at afgive tilbud i juni. Herefter fulgte en evaluering af tilbuddene, og det mundede i august ud i, at Fjordforbindelsen Frederikssund valgte BroBizz Operatør A/S som leverandør.

Der blev indgivet en klage til Klagenævnet for Udbud fra en af de øvrige bydene i den såkaldte stand still periode, der trådte i kraft efter offentliggørelsen af tildelingen af kontrakten. Klagen havde opsættende virkning i 30 dage, og klagenævnet har i begyndelsen af oktober afgivet en delkendelse om, at den opsættende virkning ikke opretholdes, og kontrakten kan derfor underskrives.

arrow Vejstykke til bro skal udvides
13. december 2018 kl. 05:33 Opdateret: kl. 10:12
arrow Borgere bakker op om bro trods afgift
05. december 2018 kl. 16:41 Opdateret: kl. 16:41
arrow Finanslov baner vej for motorvej
30. november 2018 kl. 17:37 Opdateret: kl. 19:02

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede