14. december 2017
Sognepræst Mikkel Højholt har taget initiativ til en lokalafdeling af den kirkelige forening Kirke Care, hvis frivillige vil være med til at skabe mere tryghed i gaderne. Foto: Casper Suk Thorlacius
gallery icon

Se billedserie

Sognepræst Mikkel Højholt har taget initiativ til en lokalafdeling af den kirkelige forening Kirke Care, hvis frivillige vil være med til at skabe mere tryghed i gaderne. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirke Care vil skabe tryghed i gaderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirke Care vil skabe tryghed i gaderne
Frederikssund - 26. september 2017 kl. 04:41
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi skal ikke missionere, men vi har en mission, og det er at folk har det godt og at give omsorg og nærvær, hvis man har brug for det.

Sådan lyder det fra sognepræst i Ferslev-Vellerup Mikkel Højholt, som sammen med syv frivillige nu har lavet en lokalafdeling af den kirkelige forening Kirke Care, skriver Frederiksborg Amts Avis.

De frivillige har i første omgang som mål at være på gaden i Skibby i aftentimerne to fredage om måneden, hvor de via deres tilstedeværelse håber at få en dialog med nogle af de unge, som kunne have brug for det.

- Vi synes, der er brug for det. Der er nogle miljøer blandt de helt unge i vores område, hvor der bliver drukket alkohol og røget hash, og alene rygterne om, hvad der foregår kan være med til at skabe en utryghed. Vi skal ikke ud og løfte pegefinger eller være en »forpatrulje« for politiet. Vi skal være synlige, så de unge ved, at vi er der, hvis de har brug for hjælp eller bare har brug for at tale med en voksen, siger Mikkel Højholt.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk